Kızılelma Tarih Dergisi 100. Yıl Özel Sayısı

Katar Türk Okulu Tarih Topluluğu olarak aylık olarak yayımladığımız "Kızılelma Tarih Dergisi" nin 3. ve en özel sayısı olan "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Sayısı" yayımlandı. Dergimizin bu özel sayısına katkılarından dolayı Sayın Büyükelçimiz Dr. M.Mustafa Göksu'ya, Eğitim Müşavirimiz Sayın Mustafa Adaş'a, Doha Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Sayın Prof. Dr. Ahmet Uysal'a, Okul Müdürümüz Sayın Ertuğrul Çalışkan'a, Müdür Yardımcımız Sayın Yücel Özkaya 'ya, Tarih Öğretmenimiz ve Dergimizin Genel Yayın Koordinatörü Alper Demir'e, Fizik Öğretmenimiz Sayın Leyla Çiftçi'ye, Sınıf Öğretmenimiz Sayın Özer Ünveran 'a; Katar Türk Okulu Tarih Topluluğu üyeleri Fatıma Zehra Giresunlu, Hasan Basri Göksu, İpek Demir, Melek İnan, Meryem Raed, Muhammed Elneccar, Muhsin Kerem Özçelik, Rabia Nur Rahmioğlu, Resul Mutlu Öztürk, Safa Elneccar, Sami Mesut Öztürk, Sude Naz Ünveran' a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız...

23.12.2023 52