BAKANLIK / Y.Dışı-Katar - KATAR TÜRK İLKOKULU

KATAR TÜRK İLKOKULU

815. Cadde No3 Ain Khalid Gate Compound Yanı Ain Khaled, AlRayyan / QATAR
Vizyon
Sosyal, kültürel, bilimsel alandaki yenileşme, gelişme ve değişmeyi yakından takip eden, gücünü tarihi geçmişinden alan, ülkemizi temsilde öncü örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, eğitim ve öğretimdeki kalitesiyle bütün öğrencilerin; 1. Milli kültürlerini tanıyan ve yaşam tarzı olarak benimseyen, 2. Yaşadıkları ülkeye uyum sağlayan ve evrensel değerlere sahip olan, 3. Türkçeyi doğru, güzel, etkili ve kurallarına uygun olarak öğrenen ve kullanan, 4. Ulaştığı bilgiyi kullanabilen, düşünen, sorgulayan, özgüveni yüksek ve geleceğe umutla bakan, 5. Kendisiyle ve toplumla barışık, öğrenmeyi öğrenen, gelişmeye açık, sorumluklarının bilincinde, rekabetçi, paylaşmayı bilen, bilimsel düşünen, milli ve manevi değerlerimizle mücehhez , 6. İlgi ve yetenekleri doğrultusunda hayata ve bir üst öğretim programına hazır olan, bireyler yetiştirirken, öğretmenlerin çalışmaktan zevk aldığı, öğrencilerin de kendini mutlu hissettiği bir kurum olmak.
Öğretim Şekli :TEKLİ KARMA
ADSL (1 Mbit)
İNGİLİZCE - ARAPÇA
Pansiyon Bilgileri
PANSİYON YOKTUR.
0 - LOJMAN YOKTUR.
ÖZEL ARAÇLAR İLE
Khaled Bin Ahmed St. (480) Ain Khaled Gate Compound Yanı
AL-RAYYAN BELEDİYESİ, AIN KHALED BÖLGESİNDE.