Özge ÇEVİK - Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen

2013 yılında Ankara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans programından mezun oldu. 2013 yılında Milli Eğitim Bakanlığında Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen olarak göreve başladı. 2017- 2019 yılları arasında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2020-2023 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı devlet kitapları yazım komisyonunda Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uzmanı olarak görev yaptı. 2021 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Özel Eğitim bölümünde doktora eğitimine başladı ve halende doktora eğitimine devam etmektedir. Alanına ait uluslararası ve ulusal bilimsel çalışmaları bulunmaktadır. 2023 yılında yayımlanan ‘Çeto ile Bubo Neden Yalnız Kaldılar’ çocuk kitabının da yazarıdır. 2023 yılında Katar Türk okulunda Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber öğretmeni olarak göreve başlamıştır.